news-details
Ekonomija

Licence i sertifikati dokaz stabilnog poslovanja barskog vodovoda

Iz DOO Vodovod i kanalizacija Bar (ViK) danas su saopštili da su uspjeli ispuniti sve potrebne zakonske norme Regulatorne agencije za energetiku, i da su dobili Licencu za javno vodosnabdijevanje i Licencu za upravljanje otpadnim vodama.

-Posebno nas raduje i to što smo dobili Sertifikat bonitetne izvrsnosti za 2019. godinu, čime je još jednom potvrđeno da ViK funkcioniše kao društveno odgovorno preduzeće koje svoje obaveze u privrednom poslovanju ispunjava efikasno i pravovremeno. Zahvaljujem se našim redovnim platišama i svim potrošačima koji i u ovim teškim okolnostima imaju razumijevanja i svojim postupcima nam omogućavaju da zajedno s njima gradimo partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo.-saopštio je danas izvršni director ViK Mladen Đuričić.

Iz ViK su još jednom, “uz puno razumijevanje aktuelne situacije”, zamolili potrošače da im odgovornim odnosom i dalje budu “najpouzdaniji partner na planu očuvanja održivog sistema vodosnabdijevanja na području opštine Bar”.

-U cilju boljeg informisanja naših potrošača kreirali smo podstranicu na našem web sajtu http://www.vodovod-bar.me/uputstva-za-korisnike/ na kojoj se mogu jednostavno upoznati sa nizom informacija koje su im potrebne a tiču se u prvom redu plaćanja vode i predaje stanja utrošene vode-navode iz ViK.

Građani svoje račune za utrošenu vodu mogu izmiriti na dežurnom šalteru na drugom spratu glavne zgrade Vodovoda od 07-15 sati svakim radnim danom. ViK je otvorio i naplatne punktove na Zelenoj pijaci i Sutomoru koji rade od 07-14 sati. Računi se mogu platiti i inkasantima koji redovno obilaze teren, i na šalterima pošte i svih banaka.

-Prijava stanja utrošene vode pored šaltera može se dostaviti i na telefone 067502575, 069439009 (viber,sms) do 28-og u mjesecu-istakli su iz ViK.