news-details
Ekonomija

Hotel Regent Porto Montenegro počinje sa radom prvog juna

Izvor: Dnevne novine

- U odnosu na april, maj pa i jun, u “Regentu” još nema otkazivanja aranžmana za jul i avgust, ali nema ni tražnje ni novih upita . Upravo zbog toga, odnosno stranih gostiju, veoma je bitno znati kada Crna Gora otvara svoje granice-kaže direktor prodaje i marketinga “Regenta” Ivan Gajić.

Prema riječima Gajića, ostatak hotelskog poslovanja u “Regentu” očekuju da će aktivirati tokom juna, zavisno od otvaranja crngorskih granica i uspostavljanja avionskog saobraćaja sa Crnom Gorom.

- U skladu s tim naš prvi korak će biti nastup na upravo naj bližim tržištima sa kojih će turisti moći neometano ili sa minimum preduslova ući u Crnu Goru. N aime, navedena tržište nisu tradicionalna okosnica visoke sezone te smo prilagodili ponude u cilju postizanja konkurentnosti - rekao je Gajić.

Prilagođavanje tržištu regiona kompletirali su, navodi on, fleksibilnom otkaznom politikom u okviru koje se sve rezervacije za 2020. godinu mogu otkazati do 24 sata prije najavljenog dolaska.

U ponudu su dodali besplatno korišćenje rent a car vozila tokom boravka u hotelu ili korišćenja plaža u blizini Porto Montenegro naselja.

- Shodno tome, transfer od aerodroma do hotela će postati standardna dodatna vrijednost prilikom smještaja u hotelu Regent Porto Montenegro - naveo je on.

U hotelu goste sa njihovih glavnih stranih tržišta, Velike Britanije i Rusije očekuju u avgustu.

- Ipak, goste sa američkog tržišta nije realno očekivati prije 2021. godine. Cilj nam je da što kvalitetnije amortizujemo postojeću situaciju i godinu završimo sa najmanjim mogućim gubitkom. Naša trenutna predviđanja su da ćemo za cijelu 2020. godinu zabilježiti znatno manji promet ukoliko uporedimo tekuću sa prethodnom godinom - objasnio je Gajić, dodajući da kao hotel sa pet zvjezdica kontinuirano primjenjuju visoke standarde higijene.